Ventilation

Ventilation

Installationsgruppen a/s kan løse alle former for ventilationsopgaver lige fra de mindre udsugningsanlæg til store komplicerede anlæg med VAV og køling.

Vores erfaring i mange sammenhæng og gennem mange år indenfor faget er en uvurderlig hjælp til den korrekte beregning og optimering af det helt rigtige anlæg for Dem.

Komfortventilation

For at sikre det bedste indeklima i et rum, skal luften udskiftes et antal gange pr. time, og det er ofte mere end det naturlige luftskifte kan klare.

Naturlig udluftning kan tilmed give problemer med træk, dårlig luftfordeling og varme-/kuldefordeling.

Derfor er det oftest nødvendigt med mekanisk komfortventilation.

Komfortventilation er med til at sikrer en jævn og behagelig temperatur, så personerne i rummet har det behageligt og ikke mærker fx. temperaturforskelle, træk, lugte, røg eller andre gener.

Derved kan De som virksomhed opnår en højere effektivitet, for tilfredse medarbejdere yder altid mere.

Vi tilpasser ventilationen specielt til lokalets størrelse og funktion (kontor, undervisning, rygning, særlige forhold, antal personer osv.)

Der er mange muligheder og derfor vurderer vi altid løsninger og krav sammen med Dem som kunde, så resultatet udover et godt indeklima også er bliver en driftsøkonomisk løsning!

Industriventilation

Der stilles stadig større krav til effektiv og korrekt arbejdsmiljø og indeklima, så det imødekommer både medarbejdernes, firmaets og myndighedernes krav om sikkerhed og sundhed. Dårlig ventilation betyder utilpashed på arbejdet og øget sygefravær.

Først og fremmest skal ventilationsanlægget beskytte medarbejderne mod støv, dampe, lugte og andre sundhedsskadelige stoffer. Dernæst er der også et vigtigt miljøhensyn, så der ikke bliver udledt skadelige stoffer til det fri.

Når vi projekterer et anlæg til ventilation i industriproduktioner, forudsætter vi et tæt samspil med Dem som kunde, så vi får den bedste løsning i forhold til den enkelte virksomheds arbejdsprocesser og produktion. Vi har stor erfaring i industriventilation, og kan derfor stille Dem stor sikkerhed for kvalitet.

Industriventilation kan kræve meget store luftmængder, og det kan betyde et stort forbrug af energi. Derfor er vores rådgivning og service vigtig for at både nye og eksisterende anlæg får den bedst mulige driftsøkonomi. Vi rådgiver om, hvordan I udnytter Jeres indeklima bedst muligt, og står gerne for den løbende, efterfølgende service.

 

Har I brug for et nyt ventilationsanlæg eller forslag til forbedring og servicering af jeres eksisterende anlæg? Eller har du behov for et nyt komfortventilationsanlæg, renovering, service eller bare kontrol af de eksisterende anlæg? Så er De velkommen til at ringe eller skrive en mail med spørgsmål.​

VentOrdningen.png

Installationsgruppen

Nørre Allé 13

7000, Fredericia

T: +45 70 22 30 92